lauantai 18. helmikuuta 2023

Enkeli ruokki pikkupoikaa raunioissa Turkissa

 


Jumalallinen väliintulo Turkin maanjäristys Haber-kanava (uutiset) tapasi 5-vuotiaan pojan, joka saatiin ulos raunioista 112 tunnin jälkeen  

Vähän aikaa sitten turkkilainen A haber -kanava tapasi 5-vuotiaan pojan, joka juuri nousi raunioista 112 tunnin jälkeen (4 ja ½ vuorokautta). He kysyivät häneltä, "Etkö ollut nälkäinen kaikki nämä tunnit?" Hän sanoi kirjaimellisesti: - Aina silloin tällöin valkoisiin pukeutunut henkilö tuli luokseni ja ruokki minua ja antoi minulle vettä ja sitten meni pois.

Uutinen pojan pelastuksesta levisi nopeasti, ja ihmiset kaikkialla Turkissa olivat täynnä toivoa ja inspiraatiota. Tarina kosketti monien sydämiä, jotka pitivät sitä merkkinä jumalallisesta väliintulosta. Monet ihmiset ilmaisivat sosiaalisessa mediassa ilonsa ja kiitollisuutensa onnistuneesta pelastusoperaatiosta, ja jotkut kutsuivat poikaa ihmelapseksi.

Esteistä huolimatta pelastusryhmät eivät koskaan luopuneet toivosta ja jatkoivat raunioiden etsintää. Heidän päättäväisyytensä kannatti, kun he lopulta löysivät 5-vuotiaan pojan, joka oli elossa ja terve. Pojan pelastuksesta on tullut toivon symboli turkkilaisille, jotka haluavat nyt rakentaa uudelleen elämäänsä ja yhteisöjään.

1 kommentti:

  1. Tämä on merkittävä kokemus monelle muslimille. Islamissa ei uskota Pyhään Henkeen, vaan Allah toimii juurikin enkeleiden kautta.

    VastaaPoista