maanantai 13. syyskuuta 2021

Uskonnollista sensuuria Suomessa

 Nykyään voit kirjoittaa ja puhua yleisesti hyväksytyistä asioista, mutta jos koskettelet valtavirtaa vastaustavia asioita myönteisesti, saat luvan poistua näyttämöltä. Näköjään tämä korona-epidemian nurjapuoli on saanut vahvan edustuksen näissä uskovien piireissäkin, koska runsaasti tuntemiani kristittyjä on vouhottamassa rokotusten puolesta. Ilmeisesti he ovat siinä uskossa, että rokotus pelastaa heidät? Kyse on ilmeisesti toiminnan jatkumisesta, rahan keräämisestä ja liikkumisen vapauden tavoittelusta?

Mielenkiintoista ja samalla hyvin huolestuttavaa, että herätyskristillisyyttä edustava seurakuntalainen sivustokin on ruvennut sensuroimaan uskovaa kolumnistiaan. Maailman hengessä mennään siis siellä ja täällä, mutta missä onkaan Kristus? 

Itseltänikin sensuroitiin yksi juttu kesällä Patmoksen blogeista, mutta se löytyy täältä edelleen. Eivät he ihan kaikkea sentään voi määrätä.

Rokotepassin avulla kohti digitaalista diktatuuria

[Tämä artikkeli julkaistiin alun perin seurakuntalainen.fi -sivustolla 9.9.2021, mutta se sensuroitiin muutama tunti artikkelin julkaisun jälkeen]

https://www.tapiopuolimatka.net/42627


 

4 kommenttia:

  1. Hälyyttävää havaita uskonnollinen sensuuri Suomessa. Tahot , joiden olettaisi olevan jokseenkin kartalla aikamme valheellisista ja vaarallisita kehityskuluista , sensuroivat ja jopa ottavat kirjoitusoikeudet pois valtavirran näkemyksiä kyseenalaistavilta tai vastustavilta. Luin 4.6.2021 päivätyn blogisi " Rokotus ei auta - rukous kylläkin " , joka julkaistiin Patmos blogissa. Erinomainen , vakava ja tärkeä kirjoitus. Jaoin näkemyksesi täysin ja kommentoin myös kirjoitusta. Taannoin huomasin blogia etsiessäni , että se oli poistettu. Kirjoitin Patmokseen ja kysyin , miksi näin on toimittu . En ole saanut mitään vastausta kyselyyni . Viimeisin Patmos postitus koski sananvapautta Suomessa ja Päivi Räsäsen tapausta. Postituksessa mainostettiin Juha Ahvion sangen ansiokkaita aiheeseen liittyviä kirjoja ja postitus oli muutenkin erittäin ajankohtainen ja hyvä. On mielestäni vain sangen kaksinaismoralistista toimia sananvapauden majakkana ja samaan aikaan poistaa blogi , joka ei ( kaiketi ) edusta omaa näkemystä. Patmos blogistit sitoutuvat vain apostoliseen uskontunnustukseen , muilta osin näkemykset ovat heidän omiaan. Tämä tuodaan myös lukijalle selväksi. Itse ajattelen , että Patmos poisti kenties historian tärkeimmän bloginsa. Ja näin saattoi tehdä myös Seurakuntalainen.

    VastaaPoista
  2. Sensuurin Saaga ilmeisimmin jatkuu .. Turkka Aaltosen blogi " Rokotus ei auta - rukous kylläkin " ilmestyi suureksi ilokseni uudelleen Patmos blogiin 16.10 . Tänään 18.10 blogi oli jälleen poistettu. Toivon , että monet ehtivät blogin viikonlopun aikana lukemaan.

    Siunaten ,
    Anna-Maria Leskinen

    VastaaPoista
  3. Minä ehdin lukea artikkelin, ajattelin sen kopioida, mutta se oli poistettu, se oli hyvä kirjoitus ja se oli niin asiaa ja totuuden mukaista tälle ajalle, en ymmärrä miksi patmos poisti kirjoituksen, siksi toivon että Turkka kirjoitat tänne saman jutun, niin voin sen kopsata itselleni, tai jos vielä voit laittaa sen patmos blogiin. harmittaa ja ihmetyttää miksi selvää ja oikeaa asiaa ei anneta olla, vihollinen saa sokaistettua uskovienkin silmät,niin että katsotaan passin ja rokotteen pelastukseen, joka avaa tietä antikristukselle, kun pitäisi katsoa Jeesukseen.Eikö patmoksen väki usko rukouksen voimaan.

    VastaaPoista
  4. Hei Pirjo . Jaan näkemyksesi. Ja iloinen asia on , että " Rokotus ei auta - rukous kylläkin " blogi löytyy täältä VERKKOKALASTUSTA päivättynä 4.6. 2021. Ei muutakun laajasti jakoon!
    Anna-Maria Leskinen

    VastaaPoista