maanantai 27. maaliskuuta 2023

että Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta. 1.Piet.4:11

 Moni sanoo tänään:


-  Olen lakannut yrittämästä olla kristitty, koska olen epäonnistunut parhaista yrityksistäni huolimatta.

-  Ei se ole ainakaan yrittämisen puutteesta johtunut. Mutta nyt en enää mene kirkkoon.

-  Olen yrittänyt tosissani olla hyvä, mutta ei siitä tullut mitään....

 

Jumala ei tahdo, että kulutat elämäsi vain yrittämällä olla kristitty. Siinä et tule koskaan onnistumaan. Mutta sinulla on kuitenkin toivoa, sillä voit tulla kristityksi juuri nyt luovuttamalla itsesi Jeesukselle Kristukselle. Pelastus ei ole ihmisessä vaan Kristuksessa. "Jokainen joka huutoa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Room.10:13."

 

Jumala ei tahdo, että kulutat elämäsi koettaen sovittaa syntejäsi. Jos kadut ja pyydät Herralta anteeksiantamusta, tulet kokemaan, että "Jeesuksen Kristuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä.1.Joh. 1:7."

 

Jumala ei tahdo, että kulutat elämäsi koettaen etsiä sielun rauhaa. Todellisen rauhan voivat kokea vain ne, jotka ovat ottaneet vastaan Jeesuksen Kristuksen Vapahtajanansa. Raamattu sanoo: "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Hemamme Jeesuksen Kristuksen kautta. Room.5:1."

 

Jumala ei tahdo, että kulutat elämäsi koettaen ansaita iankaikkista elämää. Sen hinta on suurempi, kuin milloinkaan voit maksaa. Se on Jumalan lahja. "Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. Room.6:23."

 



Jumala ei tahdo, että kulutat elämäsi koettaen tulla uudeksi ihmiseksi. Ihmisen yritysten ja Pyhän Jumalan vaatimusten välillä on aina syvä kuilu. Meidän on vaihdettava yrittäminen uskoon. "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut. Apt.16:31."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti