keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Jumalalla on kaikki hallinnassaan!

 David Wilkerson kirjoitti Näky-kirjan 1974 ja se sai paljon huomiota ja arvostelua. Tänään sen sanoma on hyvin ajankohtainen. Olemme seuranneet pandemian ja sodan seurauksia. Näin DW ennusti:


- Jumala suo Idän ja Lännen välille hetkellisen aselevon, jotta sen aikana levitettäisiin evankeliumi kommunistimaihin. Jumala voi käyttää Japanin ja Korean kristittyjä saavuttamaan tuhansia yksin Kiinassa. Länsi-Saksan kristityt tavoittavat itäsaksalaisia. Tie Neuvostoliittoon kulkee Suomen kautta. Suomessa tapahtuva Pyhän Hengen suunnaton toiminta voi levitä ja leviääkin Neuvostoliittoon.

- On erikoista, että samalla kun ovet alkavat sulkeutua esiripun tällä puolella, toisella puolella ovet ovat aukeamassa. Lyhyen vapauden aikana tapahtuu hengellistä herätystä, mutta sitten ovet äkkiä sulkeutuvat, ja alkaa mieletön vaino, joka vetää mukaansa herätyksen piirissä olleet kansat.

 


- Ihmisten rohkeus pettää, ja he pelkäävät, kun näkevät, mitä tapahtuu tälle maailmalle. Ihmiset keräävät varastoon, säästävät ja valmistautuvat tulevaan maailmanlaajuiseen lamaan. Jopa vakaat kristityt joutuvat mukaan tähän tulevaisuudenpelon ja murehtimisen kurimukseen. Ihmiset pelkäävät laivan uppoavan. Maailma kaipaa turvallisuutta, ja siksi heidät on vallannut "epidemia" kahmia taloja ja maata, hankkia rahaa ja varmuus toimeentulosta.

 

- Näyssä näkemieni onnettomuuksien mukana Jumala antoi minulle hyvin erikoisen toivon sanoman vietäväksi kaikille tosi kristityille. Kyselin epätoivoisesti Jumalalta kaikista niistä asioista, joiden näin tulevan. Pyysin häntä näyttämään, miten kristityt voisivat tehdä kaiken, mitä heidän täytyy tehdä, kun aikaa on vähän, kun niin monet luopuvat ja piiloutuvat. Miten kristityt voivat ajaa pelon pois sydämistään? Miten he voivat kohdata kaikki uutisraportit ja odottaa kaikkia onnettomuuksia ja tuhoja pelkäämättä kotiensa ja lapsiensa puolesta? Luopuvatko he ja jättävätkö he tämän vanhan maailman paholaiselle ja antavatko he tämän toteuttaa omaa tahtoaan? Maksavatko he kaikki laskunsa, varaavatko rahaa pankista, siten yrittäen selviytyä kaikesta ja toivoen, että parempi päivä vielä tulee? Ostavatko he maatilan tai palan maata ja pakenevatko he maaseudulle toivoen voivansa paeta tulevaa tuhoa? Syövätkö he, juovatko he ja ovatko he iloisia jatkaen vain elämistä, vaikka tietävät, että kuolema riippuu heidän päänsä yläpuolella? Luopuvatko he sisäisestä voimastaan ja antautuvatko he pelon valtaan? Hylkäävätkö he unelmansa ja kiihkeät halunsa ja muuttuvatko he erakoiksi etsien totuutta?

-  Rakas ystävä, kuule, mitä Pyhä Henki sanoi minulle. Vain neljä pientä sanaa, kuitenkin niin voimakasta, että ne herättävät minussa kirkkaan uuden toivon ja uskon. Nuo neljä pientä sanaa ovat: JUMALALLA ON KAIKKI HALLINNASSAAN!

 


- Juuri niin — kaikki on hallittavissa. Huolimatta maanjäristyksistä, nälänhädästä, rutoista, raesateista, tappavista lämpöaalloista, tulvista, pyörremyrskyistä ja kulkutaudeista — luonto on hallittavissa! Kaikki mitä nyt näemme tapahtuvan, on ennustettu Jumalan Sanassa. Mitään ei voi tapahtua luonnossa tai luonnolle, ellei Jumalamme sitä salli. Raamattu ennustaa, että Jumala vuodattaa vihansa tämän maan päälle päästämällä valloilleen luonnonvoimat, varoittaakseen ihmiskuntaa tulevasta tuomiosta.

 

- Jumala haluaa, että jatkamme työtämme Kristuksen tuloon asti. Se merkitsee yksinkertaisesti sitä, että meidän pitäisi tehdä työtä, ikään kuin loppua ei koskaan tulisikaan, ja elää, ikään kuin loppu tulisi huomenna.

- Jumala laskee päämme hiuksetkin. Hän laskee varpuset, jotka putoavat. Hän kuulee vielä pyynnöt, ennen kuin niitä on edes esitettykään. Hän vastaa vielä ennen kuin edes huudetaan. Hän antaa vielä enemmän kuin osaamme pyytää tai ajatella. Niinpä miksi meidän pitäisi olla peloissamme?

- Uskon, että valmistautuneita kristittyjä kohtaa murheen ja ahdistuksen aika. Uskon, että heitä koetellaan ja kiusataan. Uskon, että kristityt joutuvat näkemään monia niistä kauhuista, joita on kuvattu tässä näyssä. Mutta olen myös vahvasti vakuuttunut omassa sydämessäni ja mielessäni, ja minulla on Pyhän Hengen todistus sydämessäni, että Jumala vapauttaa äkkiä todelliset lapsensa lopullisesta vihasta, jonka Hän vuodattaa maan päälle. Hän pelastaa lapsensa tuhon pöyristyttävimmästä hetkestä, joka Raamatun ennustuksen mukaan kohtaa maata.

- Herätkää, te valmistautuneet kristityt! Kaikki on hallinnassa, ja Jumala toimii. Hän pelastaa, parantaa, kastaa Hengellä ja saattaa huoneensa järjestykseen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti