perjantai 20. syyskuuta 2024

KALLIS HUNAJAN PISARA KRISTUS-KALLIOSTA eli neuvon sana kaikille pyhille ja syntisille

Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. 2.Kor. 13:5.

 

Pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saavuttaneet vanhurskauden, mutta sen vanhurskauden, joka tulee uskosta; mutta Israel, joka tavoitteli vanhurskauden lakia, ei ole sitä lakia saavuttanut. Minkä tähden? Sen tähden, ettei se tapahtunut uskosta, vaan ikään kuin teoista. Room. 9:30-32.

 

Sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. Room. 10:3, 4. 
   .
Thomas Wilcox kirjoitti pienen kirjasen A Choice Drop of Honey (suom. Kallis hunajan pisara),
joka sai aikanaan suuren suosion Englannissa ja myöhemmin Suomessa. Suomen lisäksi kirjanen on käännetty ainakin espanjaksi, venäjäksi, eestiksi, saksaksi, ruotsiksi, kiinaksi, kwanyamaksi, oshindongaksi. 

Thomas Wilcox on syntynyt mahdollisesti 1622 Englannissa. Tämä puritaaninen hengellinen kirjailija kirjoitti suositun hartauskirjan Kallis hunajan pisara. Se ilmestyi suomeksi 1779 Abr. Frosteruksen selityksillä varustamana. Sitä on julkaistu eri kustantajien ja kääntäjien toimesta kymmeniä suomenkielisiä painoksia.Kallis hunajan pisara on ollut heränneen kansan isillle Paavo Ruotsalaisesta Aku Rätyyn rakkain kirja Raamatun jälkeen.

Tällä linkillä voit kuunnella sen sanoman: 

https://www.youtube.com/watch?v=IiFpe2Fm22Q&ab_channel=JeesusCafeMedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti